perjantai 14. elokuuta 2015

Lukumaratonin ennakkotunnelmia

Se on täällä taas! Nimittäin blogistanian lukumaraton. Maratonin emäntänä toimii Oksan hyllyltä -blogi, mistä voit käydä lukemassa maratonin säännöt tarkemmin. Lyhykäisyydessään edessä on 24 tuntia lukuaikaa.

Tällä kertaa maraton sijoittui sopivasti viikonloppuun, joten mitään välttämättömiä menoja ei onneksi ole, kun kesätyötkin on onnellisesti takana ja koulukirjat päätin siirtää hetkeksi syrjään. Lisäksi ilmoitin kaikille kavereille olevani "varattu", jottei kukaan pahaa-aavistamaton erehdy kutsumaan kahville tai eksy yllätysvisiitille.. :)

Viime maratonissa kroppa ei niin sanotusti kestänyt, mutta nyt ollaan uusin voimin ja innolla mukana. Ajattelin aloittaa urakkani huomenna aamupäivästä. Varmaan jossain klo 10-11 aikoihin. Vielä siis ilta aikaa pohtia, mitä luettavien pinoon laittaa... Olen hieman kahden vaiheilla. Pari viikkoa sitten olin varma, että pitäisin Jane Austen -maratonin, mutta nyt viime päivinä ajatus tiiliskivimaratonista on myös alkanut houkuttaa. Esimerkiksi Potterin viimeinen osa olisi sopivasti uusintakierrokselta vielä lukematta... Myös Raija Orasen Aurora-kirja sekä Donna Tarttin Tikli kutsuvat seireenien lailla kirjakaappini lasiovien takana.

Siinäpä vasta pulma....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni! Suurkiitos kommentistasi.