perjantai 6. kesäkuuta 2014

Poimintoja kesäkuulle

Viime kirjoituksesta onkin vähän aikaa, mutta muutto Madridista takaisin Suomeen vei sen verran paljon aikaa, että täytyi pitää hieman taukoa bloggaamisesta. Laitan perästäpäin arvioita noista toukokuussa luetuista kirjoista sitä mukaa, kun saan niitä kirjoitettua.

Nyt kotiin tultuani olen päässyt takaisin oman kirjahyllyni ääreen. Luettavaa löytyy vaikka kuinka ja en oikein osaa päättää, mihin kirjaan tarttua. Monissa muissa kirjablogeissa on ryhdytty lukemaan Harry Pottereita. Niinpä minäkin päätin aloittaa uusintakierroksen kirjasarjan parissa. Tarkoitukseni on lukea yksi osa kuukaudessa, jos maltan. Näin sarja tulee luettua vuoden loppuun mennessä.

Otin kirjahyllystäni esiin muutamia kirjoja, joita mieleni tekee lukea eniten tällä hetkellä. Kaikkia en luultavasti ehdi lukea kesäkuun aikana, sillä maanantaina aloitan uudessa kesätyöpaikassa. Onko teillä muilla kokemuksia näistä kirjoista?
(Neljä ylintä eivät ole omasta hyllystä vaan kirjastosta.)

4 kommenttia:

 1. Viisi on ihan tositositosi hyvä! Olen myös lukenut joskus vuosia sitten tuon Bridget Jonesin, se jäi lähinnä sellaiselle ok-tasolle. Tarkoin vartioitu talo on minulla muuten nyt kesken (ollut jo tammikuusta..), ajattelin nyt lukea sen kesäkuun aikana loppuun työmatkoilla.

  Huoh, minullakin alkaa maanantaina uusi kesätyö, saa nähdä miten käy :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin tuota Viisi-kirjaa jo silloin, kun se ilmestyi ja eilen onnistuin löytämään sen pokkarin kirjastosta, joten ei ollut epäilystäkään, etteikö olisi tarttunut mukaan. Bridget Jones jäi minulta kesken ennen ulkomaille lähtöa, joten ajattelin sen lukea vielä loppuun. Ei ehkä mikään kirjallisuuden merkkiteos, mutta ihan viihdyttävää työmatkalukemista.. :)

   Kiva, että sinäkin luet tuota Tarkoin vartioitua taloa. Voidaan sitten verrata kokemuksia. :) Tsemppiä kesätöihin!

   Poista
 2. Sain juuri tunti sitten luettua kolmannen Harry Potterin. :) Kivaa, että sinäkin innostuit lukemaan Pottereita uudelleen.

  Viiden luin viime kesänä ja se oli kyllä tosi jännittävä ja hyvä dekkari. Tosin en suosittele lukemaan sitä ihan ennen nukkumaanmenoa (niin kuin minä tein), sillä nukahtaminen oli hieman vaikeaa karmeiden tapahtumien pyöriessä päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin jo viime kesänä, että pitäisi lukea Potterit uudestaan, mutta jotenkin se vain jäi. Nyt en kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta. :)

   Kiitos vinkistä Viiden suhteen. En usein uskalla lukea liian pelottavia kirjoja, koska menetän yöuneni.. :) Tätä ei siis yövuoron tai illan lukemistoon!

   Poista

Piristit juuri päivääni! Suurkiitos kommentistasi.