sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Alku

Siitä lähtien, kun kuusivuotiaana opin lukemaan, on lukeminen ja kirjallisuus ollut rakas harrastukseni. Olen ollut kirjaston suurkuluttaja, ja muistankin, kun nuorena lähdin kirjastosta kahta kassillista kirjoja kantaen. Tosin jo kahden viikon kuluttua täytyi mennä uudelleen, kun lukeminen loppui kesken.. :)

Nykyään tuskailen lähinnä sitä, ettei minulla ole aikaa lukea niin paljoa kuin haluaisin. Kirjahyllyni täyttyy lukemattomista lukemattomista kirjoista, mihin blogin nimikin viittaa. Rakastan sitä tunnetta, kun aloittaa uuden kirjan, raottaa varovasti kantta ja sukeltaa uuteen hienoon tarinaan.

Olen Helsingin Kirjamessujen vakiokävijä ja viime messujen jälkeen innostuinkin tutustumaan kirjablogeihin. Niiden inspiroimina päätin minäkin perustaa oman. Olen jo vuosikausia pitänyt lukupäiväkirjaa, joten miksen voisi jakaa lukukokemuksia myös muillekin?

Siispä tervetuloa mukaan!

6 kommenttia:

 1. Hei ja tervetuloa kirjablogimaailmaan! Toivottavasti viihdyt.

  Sellainen pikku vinkki vielä, että jotkut blogien seuraajat eivät kuulemma jaksa lukea kovin koristeellisia fontteja. Minua ne eivät haittaa, vaikka selvää saamiseen pitää hieman enemmän keskittyäkin. Jokin vähemmän koristeellinen fontti kuitenkin lisäisi lukumukavuutta, vaikka tämä nykyinen tietysti kivalta näyttääkin. .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hyvät vinkit ovat aina tarpeen ja otetaan huomioon. :)

   Poista
 2. Hienoa uusi kirjablogi, laitatko lukijanäytön niin saat paljon seuraajia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että löysit tänne! Yritän lisätä myös tuon lukijanäytön, kiitos paljon vinkistäsi. :)

   Poista
 3. Tervetuloa kirjablogien maailmaan, Krista! Hyvä nimi blogillasi. ;) Niinhän se on meillä himolukijoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta! Tuntuu, että mitä enemmän kirjoja lukee, sitä enemmän ilmestyy ja löytää uusia kirjoja, joita ei ole vielä lukennut.. :)

   Poista

Piristit juuri päivääni! Suurkiitos kommentistasi.